Het image- én kappersvak zijn mijn grote passies. Het is mijn doel om verbinding te maken tussen deze branches, want ze hebben zo ontzettend veel raakvlakken! Zo wordt het bereik van mijn missie groter: vrouwen inzicht geven in hun persoonlijke stijl zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen! Door kennis te delen en samen te werken, kunnen we nog meer vrouwen laten hoe mooi ze zijn en wie ze zijn.

Ik ben Judith de Ridder en ik kom uit een echte ondernemers- en kappersfamilie. In 2009 begon ik aan mijn missie, vrouwen laten zien hoe mooi ze zijn, en nam ik kapsalon Ladies Only over. Omdat ik steeds vaker werd gevraagd voor het geven van trainingen, besloot ik in 2017 ColourLab Image Training & Advies op te richten. Onder deze naam geef ik naast trainingen, ook workshops, teambuilding voor bedrijven en ben ik gastdocent op het MBO en gastspreker tijdens events/presentaties.

Dat de trainingen van ColourLab waardevol zijn is niet ongemerkt gebleven; sinds begin 2017 werk ik  als educator voor Coty/Wella Professionals, waar ik trainingen geef in Imagestyling.

Contact

Samenwerken of meer informatie over Colourlab? Stuur een bericht:

3 + 5 = ?