Trainingen voor haarstylisten

ColourLab heeft inspirerende kleuranalyse & image trainingen voor je! Het mooie van deze trainingen is dat je deze kennis de volgende dag direct kunt toepassen in je werk in de salon. Leer alles over kleur en/of image: Wat doen de juiste kleuren voor iemand? Wat is de invloed van structuren, lijnen, contrasten en vormen? Hoe versterk je iemands zichtbaarheid? Til je consultaties naar een hoger niveau en onderscheid je van je collega’s met deze kennis. Je klanten zien jou voortaan als een echte expert!

Dat de trainingen waardevol zijn, is niet onopgemerkt gebleven. Judith is Educator voor het professionele kappersmerk Wella Professionals. Hier geeft ze trainingen op het gebied van Imagestyling aan haarstylisten.

Colour Identity System

Speciaal ontwikkeld voor de kappersbranche, om meer verdieping te geven aan je haarkleuradvies. Na deze training kan je korte kleur koel/warm analyses geven. Laat je klant ervaren welke haarkleur het mooiste staat. Stem deze kleur af op huidtoon, oogkleur en persoonlijke kenmerken.

Bekijk de trainingsdata en tarieven

All about Image & First Impressions

Professionaliseer je consultaties! Want met je haar laat je zien wie je bent. Leer een stukje imageadvies geven aan je klant én ervaar zelf hoe belangrijk een eerste indruk is. Verder we behandelen de verschillende gezichtsvormen en wat hierbij de do’s & don’ts zijn.

Een training vol eyeopeners, zodat jij de consultaties met jouw klant naar een hoger niveau tilt.

Bekijk de trainingsdata en tarieven

NEW: Colour Stylist

Kijk jij graag naar het totaalplaatje? Heb jij passie en gevoel voor kleur en wil je leren hoe je met kleur iemands uitstraling/image kunt versterken? Dan is deze kleuranalyse opleiding Colour Stylist echt wat voor jou!

Tijdens deze training leer je snelle, maar complete & praktische kleuranalyses geven. Perfect voor in de salon en voor het geven van workshops!

Bekijk de trainingsdata en tarieven