Trainingen voor haarstylisten

ColourLab heeft inspirerende kleuranalyse & image trainingen voor je! Het mooie van deze trainingen is dat je deze kennis de volgende dag direct kunt toepassen in je werk in de salon. Vind jij het lastig om je advies goed te onderbouwen? Zie jij wat mooi staat bij je klant, maar kan je niet goed uitleggen waarom je bepaalde keuzes maakt? Wordt een specialist in adviseren: je (haar)kleuradvies meer verdieping geven en alle ins & outs weten van de gezichtsvormen.

Leer alles over kleur en/of image met de trainingen van Colourlab! Wat doen de juiste kleuren voor iemand? Wat is de invloed van structuren, lijnen, contrasten en vormen? Hoe versterk je iemands zichtbaarheid? Til je consultaties naar een hoger niveau en onderscheid je van je collega’s met deze kennis. Je klanten zien jou voortaan als een echte expert!

Dat de trainingen waardevol zijn, is niet onopgemerkt gebleven. Judith is Educator voor het professionele kappersmerk Wella Professionals. Hier geeft ze trainingen op het gebied van Imagestyling aan haarstylisten.

Colour Stylist 

Het paradepaardje van Colourlab, deze 1-daagse training! Speciaal ontwikkeld voor de kappersbranche, om meer verdieping te geven aan je haarkleuradvies. Na deze dag kan je korte kleur koel/warm analyses geven. Laat je klant ervaren welke (haar)kleur het mooiste staat. Een beleving voor je klanten!

Stem haar- en make-upkleuren af op huidtoon, oogkleur en persoonlijke kenmerken.

Bekijk de trainingsdata en tarieven

Masterclass: Imagestyling voor kappers

Professionaliseer je consultaties! Want met je haar laat je zien wie je bent. Leer een stukje imageadvies geven aan je klant én ervaar zelf hoe belangrijk een eerste indruk is. Verder we behandelen de verschillende gezichtsvormen en wat hierbij de do’s & don’ts zijn.

Een training vol eyeopeners, zodat jij de consultaties met jouw klant naar een hoger niveau tilt.

Bekijk de trainingsdata en tarieven

Colour Stylist Expert

Het vervolg op Colour Stylist! Kijk jij graag naar het totaalplaatje? Heb jij passie en gevoel voor kleur en wil je leren hoe je met kleur iemands uitstraling/image kunt versterken? Wil jij een echte kleurexpert worden en weten wat de kracht van kleur is? Dan is deze kleuranalyse opleiding Colour Stylist Expert echt wat voor jou!

Deze cursus bevat 2,5 praktijkdagen verdeeld over 6 weken. Je leert snelle, maar complete & praktische kleuranalyses geven. Perfect voor in de salon en voor het geven van workshops!

Bekijk de trainingsdata en tarieven