Haarkleuranalyses van de toekomst

Onderscheid je van andere salons en maak van het kleuradvies een beleving waar je klant bij elk volgend kappersbezoek weer aan terugdenkt.

Deze training geeft je meer verdieping aan je consultatie. Je leert hoe je in de salon werkt met het Colour Identity System, een lekker praktische methode speciaal ontwikkeld voor haarstylisten en coloristen. Ik leer je geen trucje, maar zorg ervoor dat je zelf weet hoe je deze kennis kunt koppelen aan het haarkleuradvies. Juist dankzij deze vertaalslag van imagestyling naar de dagelijkse kapperspraktijk, haal je alles uit je advies.

Je maakt je de koel/warm analyses helemaal eigen, zodat je daarna het kleurkarakter en contrast aanpast aan het huidtype en de persoonlijkheid van je klant.

Na deze training kun je doorstromen naar de vervolgtraining Colour Stylist Expert.

Wat andere haarstylisten over deze training zeggen:

“Gezellige en duidelijke training, fijn dat we nog een paar dagen online feedback kregen! Gemotiveerd voor een vervolg.”

DaphneMind Your Hair Barendrecht

“De kleuranalysetraining is voor iedere kleurspecialist een must om te weten, omdat dit je sterke maakt in je consult. Het is vooral om goed te kunnen zien wat maakt die persoon nou mooier maakt en waarom!”

Wella Education Team

“Ik vond het een zeer goede training! Jij komt heel duidelijk over. Van mij krijg je een 9!”

RonWonderhands the art of Hair Amsterdam

“Goed inzetbaar, goede info, zitten te wachten op vervolg.”

GerrieMind Your Hair Barendrecht

“Van mij krijg je een 9 voor het geven van de cursus. Ik heb genoten. Maar ook weer veel geleerd, hoe het uit te leggen naar de klant.”

CindySissers Haarverzorging

“Deze training is absoluut van toegevoegde waarde om te volgen.”

Wella Education Team

“De opbouw van de training was perfect, luisteren, wat interactie, luisteren en aan de gang in een gemoedelijke en ongedwongen sfeer.”

RominaTrendy Hair Concept Gorinchem

“Erg leuke training, wil er gelijk mee aan de slag. Ik ga verder met het vervolg om er nog meer kennis van te krijgen. Je gaf de training erg leuk, goed met interactie.”

SaskiaMind Your Hair Barendrecht

“Dankjewel voor je heldere uitleg en spontaniteit in je manier van training geven.”

Bellisimo Kappers Echt

Praktische informatie:

  • Duur: 11.00-16.30uur
  • Locaties: Zwolle en Rotterdam
  • Kosten: € 295,- p.p
  • Incl. certificaat
  • Incl een heerlijke lunch
  •  Tijdens de training oefen je op elkaar, een model is niet nodig.
  • Aanschaffen: startpakket met handgemaakte doekenset en  10 colorpaspoorten. Kosten € 150,- ( Kom je met meerdere collega’s? Advies is 1 startpakket per salon. )

Heb je na deze training toch nog praktische vragen? Neem dan gerust contact op met Judith, dan helpt ze je om de kleuranalyses goed toe te passen in je salon

Deze training volgen met meerdere collega’s? Boek dan een in-salon training! Neem contact op voor meer informatie.

Aanmelden of meer informatie: