Imagestyling voor Kappers

Geef hun zelfvertrouwen een boost

Er gaat toch niets boven klanten die je salon verlaten met een grijns van oor tot oor op het gezicht? Zo trots op hoe opgefrist ze eruit zien na een bezoekje aan jou.

Ga een stapje verder en help je klanten aan een persoonlijke haarstijl waar ze echt blij van worden. Een stijl gebaseerd op hun gezichtsvorm, kleur en persoonlijkheid. En dit geldt niet alleen voor je vrouwelijke klanten, maar ook voor de mannen met hun specifieke gezichtsvormen en baarden. Je consultatie aan het begin van het kappersbezoek wordt nooit meer hetzelfde als je imagestyling gaat gebruiken in je advies.

Middag vol eyeopeners

Na deze eendaagse masterclass Imagestyling voor Kappers snap je waarom je bepaalde adviezen geeft. Je leert hoe je de trends steeds weer anders kunt ombuigen zodat ze beter bij je klanten passen. Ook herken je sneller de verschillende gezichtsvormen en kan je zelfverzekerd je advies onderbouwen.

Aan het einde van de middag kijk je anders naar je klanten en naar jezelf! Je leert de basis van Imagestyling en ontvangt praktische tips die je de volgende dag direct toe kunt passen in de salon.

Wat andere haarstylisten over deze training zeggen:

“Ik heb de training als inspiratievol ervaren. Goed om te kijken wat nou echt bij jou als persoon past en vooral waar je blijer en mooier van wordt.”

“Dynamische training, spannend en leuk verteld storytelling. Jammer dat het 1 dag was, I want more!”

Praktische informatie:

  • Duur: 13.30- ±17.00 uur
  • Kosten: € 125,- p.p

Deze Masterclass volgen met het hele team? Dat kan! Deze training kan ook als in-salon training geboekt worden. Neem contact op voor meer informatie.

Aanmelden of meer informatie: