Zelfbeeld: spiegelbeeld stress?

,

Je kijkt in de spiegel en baalt van wat je ziet. Je trekt je kledingkast open en je voelt je nergens prettig in. En je voelt je verre van mooi en zelfverzekerd. Iedereen heeft weleens zulke momenten… Me too! Ik weet door mijn werk goed wat bij me past, maar ook ik heb weleens niets om aan te trekken en een baaldag. Maar wat als dat geen momenten meer zijn, maar je je iedere dag zo voelt? Oncomfortabel, niet prettig in je lijf. Dat je alleen nog maar ziet wat er ontbreekt en beter kan.. Niet meer ziet wat er wél is.

Ik voelde me eerder ook vaak zo. Ik kom niet onzeker over, maar heb me wel vaak zo gevoeld. En dat was moeilijk ,vooral voor mijzelf. Toen ik in 2012 de opleiding tot Image stylist volgde, ging er een wereld voor me open! Waarom weet niet iedere vrouw dit? Waarom wist ik dit niet eerder? Ik had me dan veel minder onzeker gevoeld. Het was fijn dat een ander me even liet zien wat er mooi aan mij is, zelf zag ik dat niet meer. En hoe ik deze pluspunten kon accentueren. Niet langer focussen op wat ik niet leuk vond.

Ik zag welke kleuren, stoffen en vormen bij mijn uiterlijke en persoonlijke kenmerken passen. Hoe ik me hierbij voelde en wat dit voor me deed. Hoe goed het me staat als ik de juiste keuzes maak. Hoeveel pashokstress en miskopen mij dat nu scheelt, je wilt het niet weten! Het is fijn om te weten hoe je het beste uit jezelf kunt halen. Want als je je mooi(er) voelt, dan doet dat wat met je. Met je zelfbeeld en je uitstraling. En dat heeft weer impact op je omgeving, want een ander ziet het als je lekker in je lijf zit!

Je begint je dag gewoonweg beter als je ’s morgens in de spiegel kijkt en denkt “helemaal zo gek nog niet.”  En dit gevoel gun ik iedere vrouw! Dat maakt mijn werk zo mooi en bijzonder: ik geef vrouwen inzicht in hun persoonlijke stijl, gebaseerd op kleur, vorm en persoonlijkheid. Zodat jij het beste uit jezelf kunt halen en je mooi(er) en zelfverzekerd voelt.

Laat me het weten als ik jou kan helpen. Want het leven is te mooi om niet happy (met jezelf) te zijn!

Kom je liever met een groepje? Je kunt er ook een gezellig uitje van maken met vriendinnen of zussen door een workshop te volgen. Vul het in zoals jij wilt! Hopelijk zie je dan weer hoe mooi je bent.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *