Als jouw salon je boven de kop groeit

Een startende ondernemer droomt ervan: een bomvolle agenda. Hoppa! Maar als je agenda dan voor een half jaar ramvol staat gepland, dan slaat de onrust opnieuw toe: je draait dikke uren en er is weinig tot geen tijd om bij te tanken. Je loopt op je tandvlees. Ik zie het bij veel saloneigenaren gebeuren: ze hebben de drukste planning van het hele team. Goed voor je ego natuurlijk, maar je hebt er geen controle meer over en je staat altijd ‘aan’. Je voelt aan alles, dit moet anders. Maar #hoedan?

Van kapper naar ondernemer

Ga meer aan je salon werken in plaats van erin! Een team kan een stuk van die werkdruk wegnemen. Als ondernemer heb jij namelijk genoeg te doen! Ondernemen is veel meer dan op de werkvloer staan. Zorg dat jouw team vol staat gepland, zodat jij wat meer rust en focus krijgt.

Meer rust= meer creativiteit

Als meer tijd hebt ontstaat er ruimte voor vernieuwing en nieuwe ideeën. Eindelijk je site eens op orde brengen. Of die gesprekken inplannen met je team. Of wat dacht je van je marketing en je huidige aanbod eens grondig onder de loep nemen? Belangrijke zaken die op het moment bijzaak zijn. Zonde! Want zonder een blij team en een sterke visie, ben je nergens.

Zet nu die eerste stap!

Wil jij ook meer rust en focus? Kom dan naar mijn workshop ‘Haal nóg meer uit je salon op 15 of 21 januari as in Zwolle. We gaan jouw doelen voor 2020 bepalen. Ik geef je tips en tricks zodat jij hiermee aan de slag kunt. Voor een salon die écht bij jou past! Ik heb nog een paar plekjes beschikbaar, dus claim hier snel je plekje.

 

Praktisch info:

Locatie: Zwolle

Data: 15 of 21 januari

Tijd: 19.30-± 21.30 uur

Investering : € 47,95

 

Groetjes,

Judith de Ridder

 

 

 

Hi ik ben Judith van Colourlab. ColourLab is een begrip in de kappersbranche aan het worden. De ene dag sta ik op het podium als expert en de andere dag geef ik een heerlijke workshop Imagestyling aan kappers.

Mijn contactgegevens

KvK: 08192325
BTW-nr: NL138638159B01
Privacy Statement
Algemene voorwaarden

Volg mij op Facebook!

Nieuwsbrief

Erkende opleider en aangesloten bij de Vereniging van Image Professionals

Het grootste geheim dat iedere colorist en haarstylist moet weten

Ontdek wat het belangrijkste element is van een haarkleuradvies. Dit e-book staat vol met tips & tricks die je direct kunt toepassen in de salon!

Privacy

Tag

Je ontvangt het gratis ebook in je mailbox!