Geld verdienen met je kleurkennis. #HOEDAN?

Haarstylisten hebben een bak aan kennis. Kennis, waar ze soms helemaal niets mee doen. #ZONDE

De laatste tijd word ik regelmatig benaderd door salons die in het verleden elders een kleuranalysetraining hebben gevolgd. Maar, ze doen er niets mee in de salon. Ze beginnen enthousiast, maar de kennis en de doekensets liggen na een paar weken alweer stof te vangen. Of ik ze misschien kan helpen om mee te denken aan een systeem dat wél werkt in de salon? Want je hebt te maken met een strakke planning in je salon en je bent al zo druk, hoe pak je dit nou aan?

Dit vind ik onwijs leuk om te doen. Ik snap als voormalig saloneigenaar namelijk precies hoe lastig het soms is om nieuwe kennis en technieken toe te passen. Het kost tijd, je bent nog wat onzeker en voor je het weet doe je helemaal niets met die kostbare training die je hebt gevolgd. Ik vind het een uitdaging om samen met jou (en je team) een weg te vinden zodat jij die kennis wel gaat toepassen! Hoe je hiermee toffe arrangementen kan maken of een heel nieuw en onderscheidend aanbod. En hoe zorg je ervoor dat klanten hier ook voor willen betalen? Tip: zichtbaarheid! We gaan samen kijken wat past bij je salon, je klanten en je team.

Merk jij ook dat je vastloopt? Dat je al die kennis niet gebruikt en daardoor omzet laat liggen? Soms zijn dat maar kleine aanpassingen, maar hebben deze een groots effect. Ik help jou en je team graag op weg!

Ik wil een vrijblijvend advies gesprek!

 

‘Ik was opzoek naar iemand die mij kon helpen met de groei van mijn kapsalon. Ik kwam Judith tegen bij een training en dacht direct: dit is de vrouw die mij kan helpen. Zo zijn wij een één op één coaching traject gestart en wat was dit fijn! Judith is een ster in met je meedenken. Ze geeft jou handvatten zodat je het zelf gaat nadenken en de dingen gaat doen. Zo blijft jouw bedrijf, jouw bedrijf. Ze laat je inzien hoe en waarom je dingen anders of beter kunt doen. Buiten dat, was het ook altijd erg gezellig. Ik ga het stiekem zelfs wel missen.
Ik heb er enorm veel aan gehad en ik weet zeker dat mijn bedrijf en ik hierdoor gaan groeien. Bedankt Judith! Mardy de Jong-Studio ID

 

Hi ik ben Judith van Colourlab. ColourLab is een begrip in de kappersbranche aan het worden. De ene dag sta ik op het podium als expert en de andere dag geef ik een heerlijke workshop Imagestyling aan kappers.

Mijn contactgegevens

KvK: 08192325
BTW-nr: NL001661613B46
Privacy Statement
Algemene voorwaarden

Volg mij op Facebook!

Nieuwsbrief

Erkende opleider en aangesloten bij de Vereniging van Image Professionals

Het grootste geheim dat iedere colorist en haarstylist moet weten

Ontdek wat het belangrijkste element is van een haarkleuradvies. Dit e-book staat vol met tips & tricks die je direct kunt toepassen in de salon!

Privacy

Tag

Je ontvangt het gratis ebook in je mailbox!