Je bent na een 10-daagse knipcursus toch ook geen kapper?

In 1 dag leren hoe je een complete kleuranalyse geeft. Echt! Die kleuranalysetrainingen zie ik regelmatig voorbij komen. Soms kan het zelfs in 1 middag. Bizar! Want het imagevak is een VAK. Geen trucje met ‘gekleurde lappies’. Na een 10-daagse knipcursus ben je toch ook geen kapper? Punt. Ja, het wordt aangeboden. Net als knippen voor een tientje bij salon Truus op de hoek. Maar ja, wil je dat? Dat is de vraag…

Succes met Imagestyling. Ik weet uit eigen ervaring dat je imagestyling zeer succesvol kunt integreren op de werkvloer in de salon. Ik heb 9 jaar een salon gerund en heb mijn methodes uitgebreid voor je getest. Hoe je er een onweerstaanbaar aanbod mee kunt creëren. En toffe arrangementen en marketingacties. Daarmee onderscheid jij je van andere salons! Ik leer je hoe jij hiermee je omzet mee kunt laten stijgen, je nieuwe klanten aan kunt trekken en je bestaande klanten blijft verrassen. Als je na mijn training de tips & tricks implementeert, zal je meer behandelingen en producten verkopen. Ik gun jou dat en dat is het doel van mijn trainingen. Iets nieuws leren, meer verdieping & beleving aan je advies geven en dat je hier succes mee hebt.

Hoe ziet zo’n trainingsdag bij mij er nou uit? We beginnen eerst met theorie die afgewisseld wordt met oefeningen. Ik vertel je alles over contrast, chroma, het effect van kleur op uitstraling en nog veel meer. Je gaat samen met je klant op zoek naar een kleur die het beste bij haar past. Uiteraard leer ik je werken met de koel/warm kleuranalyse. Maar óók hoe je de juiste vragen stelt. Ik leer je geen trucje, maar zorg ervoor dat jij weet hoe je de uitkomst van de analyse koppelt aan je haarkleuradvies. Want daar draait het om!

Nu is mijn methode niet heilig en ik ben zeker niet de enige! Er zijn een meer geweldige vakgenoten die net zoals ik het imagevak serieus nemen en goede trainingen aanbieden. Die zich blijven ontwikkelingen in hun vak. En net zoals ik erkende opleider zijn van de Vereniging van Imageprofessionals.

TIP: wil je ergens een training volgen? Neem contact op. Stel al je vragen en leg je situatie uit. Als het goed is nemen ze de tijd voor je en zullen ze je een eerlijk antwoord geven. Heel veel succes en ik gun jou een toffe training waar je succes mee hebt!

Benieuwd naar mij en mijn trainingen? Neem eens een kijkje. Vraag de gratis demo aan van mijn kleuranalysemethode en/of download mijn e-book over contrasten. Helemaal gratis en bomvol tips en tricks die je nu al toe kunt passen in de salon!

Heb je nog vragen? Neem dan contact met me op, ik geef je graag een vrijblijvend advies. Tot in 2019?

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Kbi0PDLAyxM[/embedyt]

 

 

Hi ik ben Judith van Colourlab. ColourLab is een begrip in de kappersbranche aan het worden. De ene dag sta ik op het podium als expert en de andere dag geef ik een heerlijke workshop Imagestyling aan kappers.