Je laat geld liggen!

Je laat geld liggen!
Als ondernemer pak je een kans als die zich voordoet, toch? Helemaal als je geld bespaart, je personeel gratis wordt opgeleid en je daardoor aantrekkelijker wordt voor (nieuwe) klanten. Waarom zou je zo’n kans niet pakken?
Toch zijn er nog een hoop saloneigenaren die geen gebruik maken van de deze unieke kans: de arbeidsvoucher voor je personeel. Deze kan oplopen tot € 500 p.p. en ingeleverd worden op een training naar keuze. Snel aanvragen dus die voucher!

Nog meer goed nieuws
De voucher kan ook ingeleverd worden op insalontrainingen. Heel fijn, want dan kom ik gewoon naar je toe! Het aanvragen is zo gedaan: je werknemer dient een loonstrook op te sturen en een factuur van de desbetreffende training. Alle info tref je in deze link, dit is de site van FNV Mooi.

Let op: het aanvragen van de voucher kan alleen nog deze week! De training mag plaatsvinden tot eind 2019.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie. Bellen kan op 06-48371033 of mail naar info@colourlab.nl 

Hi ik ben Judith van Colourlab. ColourLab is een begrip in de kappersbranche aan het worden. De ene dag sta ik op het podium als expert en de andere dag geef ik een heerlijke workshop Imagestyling aan kappers.

Mijn contactgegevens

KvK: 08192325
BTW-nr: NL001661613B46
Privacy Statement
Algemene voorwaarden

Volg mij op Facebook!

Nieuwsbrief

Erkende opleider en aangesloten bij de Vereniging van Image Professionals

Het grootste geheim dat iedere colorist en haarstylist moet weten

Ontdek wat het belangrijkste element is van een haarkleuradvies. Dit e-book staat vol met tips & tricks die je direct kunt toepassen in de salon!

Privacy

Tag

Je ontvangt het gratis ebook in je mailbox!