Kant en klare tekst voor jouw ‘Blond Arrangement’

Misschien heb jij onlangs mijn blog gelezen met 9 businesstips voor een Blond Arrangement en ben je nu enthousiast over zo’n arrangement in jouw salon! Maar het moet nog wel even wervend op je site en social media. En een tekst bedenken, daar heb je helemaal geen tijd voor als saloneigenaar. Ik snap dat! Dus, ik heb een kant-en-klare tekst voor je. Deze kan zo ‘copy-paste’ op je eigen site.

Wat ik ervoor terug wil? Helemaal niets. Alhoewel, ik vind het leuk tof als je mij laat weten hoe het gaat met je Blond Arrangement! Enne, taggen mag natuurlijk altijd.

Pas de tekst gerust aan zodat het helemaal klopt bij jouw salon. NB: de tekst tussen haakjes niet overnemen, dit zijn slechts suggesties.

‘Blond Arrangement’ of ‘ Perfect Blonde’ (of een andere toffe naam)

Je hebt zin in een nieuwe look. Maar hoe weet je welke blonde kleur bij jou past? Misschien ben je brunette en wil je niet té blond? En welke kleur staat eigenlijk het mooist bij jouw huid? Allemaal vragen die wij voor je gaan beantwoorden, zodat jij die blonde haarkleur krijgt die perfect bij jou past!

 Boek nu dit speciale ‘Blond Arrangement’ in onze salon. Je ontvangt bij aankomst een heerlijke kop thee of koffie en we nemen de tijd om jouw wensen te bespreken.

Dit arrangement is inclusief:

  • Persoonlijk haarkleuradvies (Ben je bekend met kleuranalyses? Geef dit dan ook aan!)
  • Op maat product/verzorgingsadviesadvies(Tip: je kan evt een verzorgingsset in de prijs berekenen. Of een salontreatment. Hoe meer mensen ‘krijgen’, hoe beter! En je weet zeker dat ze de juiste verzorging gebruiken voor een betere houdbaarheid.)
  • Hoofdhuidmassage
  • Highlights/balayage enz (welke techniek je ook maar gebruikt)
  • Toner/Glossbehandeling (of anders.. Leg ook evt heel kort uit wat dit is. Bv: een toner zorgt voor een perfecte blondtint die bij jou past.)
  • Knipbehandeling
  • Stylen van het haar inclusief stylingtips
  • Goodiebag met proefjes of producten
  • Enz .voeg toe of haal weg wat voor jou van toepassing is!

 Prijs normaal € ….                  Arrangements prijs €

 Zorg voor een button op je site met de tekst ‘JA DIT WIL IK’ om direct online een afspraak te maken.

Wat waren alle businesstips ook alweer? Lees dan deze blog nog even door of je alle tips hebt toegepast.

Nog een allerlaatste businesstip:

  • Gebruik de basis van deze tekst meteen voor een blog of nieuwsbrief voor je klanten. En natuurlijk op je social media! Bv met de titel ‘Weet jij welke blonde haarkleur bij jou past?’

Succes en houd je me op de hoogte?

Groetjes,

Judith de Ridder

 

 

 

 

Hi ik ben Judith van Colourlab. ColourLab is een begrip in de kappersbranche aan het worden. De ene dag sta ik op het podium als expert en de andere dag geef ik een heerlijke workshop Imagestyling aan kappers.