Past jouw salon nog wel bij jou?

Je zit al jaren in het vak en je salon loopt lekker: je hebt een mooie klantenkring opgebouwd en een volle agenda. Niets te klagen, zou je zeggen. En toch knaagt het. Is dit het nou? Wil ik dit nog wel de rest van mijn leven doen? Je hart ligt in het vak, dat weet je zeker. Maar verder twijfel je aan alles.

Rust, ruimte en vrijheid

Als ondernemer groei je. Als persoon ook. Het is daarom ook meer dan logisch dat je bedrijf dat ook doet. Met je meegroeit. Vooral als je al jaren een salon runt: jouw behoeftes waren destijds waarschijnlijk heel anders dan nu.

Veel saloneigenaren zijn ooit hun eigen bedrijf begonnen, omdat ze meer vrijheid wilden. Meer rust en zelf de werkuren bepalen. Waar je in het begin blij was met iedere klant, staat je agenda nu zo vol dat je eerste vrije dag pas over een half jaar mogelijk is. Je voelt je steeds vaker gevangen in je eigen bedrijf.

Het is tijd voor verandering. Voor meer ruimte, rust en vrijheid. Voor die volgende stap, maar #HOEDAN?!

Iedere nieuwe stap kan je onzeker maken. Weet dat het normaal is om dit spannend te vinden. Maar hoe mooi is het als jij ontdekt wat écht bij jou past? Bij jouw mindset en jouw leven? Ga die uitdaging aan en make it happen!

Ontdek wat jou drijft

Ik kan je helpen om die volgende stap te maken. Samen met jou ontdekken wat nu bij je past. Op 4 oktober start mijn Business Coaching Pilot. Een geheel persoonlijk 1:1 traject van max 6 maanden. De eerste 3 ondernemers hebben zich aangemeld en ik heb nu nog ruimte voor 2 personen meer. Wil je meer info erover ontvangen? Stuur mij dan een e-mail: info@colourlab.nl

PS: Wil je liever iets later instappen? Laat mij dit dan weten. Dan bespreken we de mogelijkheden.

Hi ik ben Judith van Colourlab. ColourLab is een begrip in de kappersbranche aan het worden. De ene dag sta ik op het podium als expert en de andere dag geef ik een heerlijke workshop Imagestyling aan kappers.