Waarom het helder hebben van jouw ideale klant zo belangrijk is

september 24, 2019

Klantprofielen, misschien heb je er weleens van gehoord. Waarom is het nou zo belangrijk om helder te hebben wie je in de salon wilt hebben? Misschien heb je een barbershop. Of is iedereen welkom in jouw salon. Maar als je iedereen als klant wil, dan weet niemand je te vinden. Want als je nergens op mikt, raak je niemand. Zonde!

Hoe goed ken jij je klant?

Een klantprofiel helpt je om jouw doelgroep (beter) te begrijpen. Alles in je salon kan je vervolgens daarop afstemmen. Niet alleen je marketing en website, maar ook: treatments, kleurbehandelingen, arrangementen, je inrichting, producten, enz. Als je niet weet wie jij in de salon wilt hebben, dan doe je eigenlijk maar wat. En misschien loopt jouw salon ondanks dat best lekker hoor. Maar wat zou er gebeuren als je alles wel hebt afgestemd op jouw ideale klant? Wauw, wat een kansen voor je!

#hoedan?!

Maar dat klantprofiel is niet het doel, het is het startpunt van de veranderingen die je in jouw salon door kan voeren. Wat betekent dat profiel voor jouw marketing? En voor de inrichting van je salon? En voor je personeel? Daar gaan we mee aan de slag tijdens de Business Coaching Pilot.

Ambitieuze saloneigenaren gezocht!

Wil jij ontdekken wie jouw ideale klant is? Een helder klantprofiel, zodat jij alles rondom je salon en marketing daarop kunt afstemmen? Misschien is mijn Business Coaching Pilot dan wel iets voor jou! Deze start op 4 oktober, een 1:1 traject van 3 tot maximaal 6 maanden en ik ben op zoek naar ambitieuze saloneigenaren die willen groeien als ondernemer. Die kansen willen grijpen. Interesse? Stuur dan een mailtje naar: info@185.104.29.54

PS: wil je liever wat later instappen dan 4 oktober? Laat me dat dan weten! Dan bespreken we de mogelijkheden.

Mijn contactgegevens

KvK: 08192325
BTW-nr: NL138638159B01
Privacy Statement
Algemene voorwaarden

Volg mij op Facebook!

Nieuwsbrief

Erkende opleider en aangesloten bij de Vereniging van Image Professionals

Het grootste geheim dat iedere colorist en haarstylist moet weten

Ontdek wat het belangrijkste element is van een haarkleuradvies. Dit e-book staat vol met tips & tricks die je direct kunt toepassen in de salon!

Privacy

Tag

Je ontvangt het gratis ebook in je mailbox!