Wil je die financiële dip in januari en februari opvangen? Pas dan deze tips toe in je salon!

december 16, 2019

De kerstdrukte is begonnen en met de feestdagen kan jij eindelijk met je vermoeide voeten omhoog. Heerlijk die decemberdrukte in de salon. En fijn ook voor je omzet, hoppa! Maar dan komen de maanden januari en februari. Dat is eventjes fijn, die rust. Maar dat moet niet te lang duren natuurlijk. Hoe zorg je ervoor dat je die financiële dip opvangt? Hier een paar tips!

Adviseren= verkopen= meer omzet.

In deze maanden is er ruimte om tijd te steken in persoonlijk adviseren. En dan niet alleen productadvies, maar ook advies gericht op vorm, kleur en persoonlijkheid. Welke haarkleur en welke hairdo passen nou echt bij je klant? Kortom: het ‘verkopen’ van behandelingen. Want laat het daar nou om draaien in de salon.

Welke trend past bij jouw klant?

Organiseer een toffe klantenavond. Wat zijn de trends voor het nieuwe jaar? Deel dit met je klanten op een speciale VIP avond. Jouw klanten willen dolgraag weten wat de nieuwste ontwikkelingen zijn. En, nog belangrijker. Of dat ook bij hen past! Nadat je hebt laten zien wat je trends zijn, ga je persoonlijke adviezen geven. Oftewel: behandelingen & producten verkopen. Houd je planning bij de hand, want hiermee ga jij ervoor zorgen dat je jouw agenda lekker vol kan plannen in deze mindere maanden!

#HOEDAN?!

Hoe je bovenstaand succesvol kan toepassen in de salon, leer ik je in mijn trainingen. Breid je aanbod uit met imagestyling en pas het direct toe in je salon. Je zult zien dat je omzet stijgt, omdat je anders leert kijken naar je klant en je jouw advies nog beter leert onderbouwen.

Momenteel heb ik nog wat dagen beschikbaar in januari voor insalontrainingen, dus neem snel contact met me op! Bel me op 06-48371033 of stuur een mail naar: info@185.104.29.54

Wil jij leren hoe je in 2020 je salon een boost geeft? Kom dan naar mijn workshop:’ Haal nóg meer uit je salon’ op 15 of 21 januari in Zwolle. Koop hier je ticket!

 

Groetjes,

Judith de Ridder

 

 

Mijn contactgegevens

KvK: 08192325
BTW-nr: NL138638159B01
Privacy Statement
Algemene voorwaarden

Volg mij op Facebook!

Nieuwsbrief

Erkende opleider en aangesloten bij de Vereniging van Image Professionals

Het grootste geheim dat iedere colorist en haarstylist moet weten

Ontdek wat het belangrijkste element is van een haarkleuradvies. Dit e-book staat vol met tips & tricks die je direct kunt toepassen in de salon!

Privacy

Tag

Je ontvangt het gratis ebook in je mailbox!