Colour Stylist

insalon training

Insalon training

Haarkleuranalyses van de toekomst

Onderscheid je van andere salons en maak van het kleuradvies een beleving waar je klant bij elk volgend kappersbezoek weer aan terugdenkt. Deze training geeft je meer verdieping aan je consultatie. Je leert hoe je in de salon werkt met het Colour Identity System, een lekker praktische methode speciaal ontwikkeld voor haarstylisten en coloristen.

Ik leer je geen trucje, maar zorg ervoor dat je zelf weet hoe je deze kennis kunt koppelen aan het haarkleuradvies. Juist dankzij deze vertaalslag van imagestyling naar de dagelijkse praktijk, haal je alles uit je advies. Je maakt je de koel/warm analyses helemaal eigen, zodat je daarna het kleurkarakter en contrast aanpast aan het huidtype en de persoonlijkheid van je klant. Ik kom bij je in de salon, dus stem de training af op jouw wensen, team en de salon.

Na deze training kun je doorstromen naar de vervolgtraining Colour Stylist Expert.

Testimonials

“Door de training met de koel/warm analyse kan ik klanten een passend advies geven en ook het waarom laten zien. Je trekt er extra klanten mee aan. Voor jou als haarstylist de training om te volgen en je klanten zullen er blij mee zijn.”

Manon Beuker-Manons Studio

“Wij hebben als team een super leerzame en leuke training gehad bij ons in de salon in Delft. Duidelijke uitleg!”

Team Van Beek Kappers

De opbouw van de training was perfect, luisteren, interactie en aan de gang in een gemoedelijke en ongedwongen sfeer. Het startpakket is top, hier kunnen we goed mee aan de gang.”

Romina Zillig, Trendy Hair Concept Gorinchem

Praktische informatie

Duur:  11.00-17.00 uur
Kosten:  vanaf € 995,- tm 4 personen. € 1.395,- tm 10 pers. (termijnbetaling mogelijk)
Locaties: insalontraining
  • Inclusief: professioneel startpakket met o.a. handgemaakte doekenset t.w.v. € 150,- & 10 colorpaspoorten & certificaat
  • Exclusief: btw 21% en reiskosten
  • Tijdens de training oefen je op elkaar, een model is niet nodig.

Heb je na deze training toch nog praktische vragen? Neem dan gerust contact op met Judith, dan helpt ze je om de kleuranalyses goed toe te passen in je salon.

Eerstvolgende trainingen

Geen Evenementen