Gastspreker

Pionier in de kappersbranche

Op zoek naar een boeiende gastspreker op jullie event, seminar of beurs? Judith de Ridder, oprichter van ColourLab, neemt je bezoekers mee in haar innovatieve wereld van imagestyling voor kappers. Ze vertelt haar inspirerende verhaal over het kappersbloed in haar aderen, de start van haar eigen kapsalon en over haar vernieuwende idee om imagestyling te vertalen naar het kappersvak. Ze ontwikkelde haar eigen methode Colour Identity System dat inmiddels door ruim honderd salons door heel Nederland dagelijks wordt gebruikt.

Podiumdemonstratie colour consultation

Heb je een eyecatcher nodig die bezoekers doet stilstaan bij jullie podium of stand? Informeer dan naar de podiumdemonstratie voor colour consultation, een echte look-and-learn waarbij kappers direct wat opsteken over kleuranalyses bij klanten. Wil je meer weten over Judith als gastspreker? Stuur dan een mailtje info@colourlab.nl of bel 06-48371033.

Testimonials

Dankjewel voor je heldere uitleg en spontaniteit in je manier van training geven.
Ruud Severins – Bellisimokappers
“Judith is heel motiverend en enthousiast, geeft duidelijke uitleg en goed advies om het toe te kunnen passen voor in de salon.”

Heads Academy

“Wat is Judith een fijne trainster!”

Ilse Kros- Ilse voor Haar Kappers