Saloncoaching

Als kapper ga je ervoor dat elke klant een mooie look krijgt die bij haar past en waarmee ze stralend gelukkig jouw salon uit loopt. Je kiest de juiste kleur en een passende coupe, zodat deze vrouw in de spiegel ziet dat het mooiste in haar naar boven is gehaald.

Dat geeft voldoening, dat je dát met jouw kennis en handen voor elkaar krijgt.

Iets kiezen dat bij je past, daar word je gelukkig van. Waarom doe je dat zelf dan niet?

Overzicht kwijt

Jouw salon zou goed bij je moeten passen, maar dat doet het niet. Als je net bent gestart, voelt zo’n eigen salon nog onwennig. Je vindt het lastig om in je eentje keuzes te maken, want wat is de beste beslissing? Je mist iemand om mee te sparren, iemand die met je meedenkt.

En als je een paar jaar een salon runt die vanzelf groter is gegroeid, voelt het alsof je er geen controle meer over hebt. Je staat altijd ‘aan’, het is lastig om een team goed te laten draaien en je hebt er enkele klanten tussen die ronduit energieslurpers zijn.

Over klanten gesproken: hoe krijg je eigenlijk die jongere doelgroep in je salon?

Je wil rust, op alle vlakken. Zoals een lagere werkdruk, minder financiële stress, een fijne werksfeer en vooral: een plan dat zekerheid biedt richting de toekomst.

#hoedan?

Je wil het anders aanpakken, maar hebt geen idee waar te beginnen. Soms mis je gewoon iemand om mee te sparren. Iemand die weet hoe het is om een succesvolle salon te runnen. Zonder zelf dikke uren te draaien, maar door je dreamteam goed aan te sturen. Door slimme marketing in te zetten en van klanten enthousiaste fans te maken.

Daarvoor schakel je mij in.

‘Omzet met 78% gestegen’

“Ik heb de cursus imagestyling gevolgd bij Judith en ik had toen sterk het gevoel dat zij mij nog verder kon helpen. Ik was op dat moment 2,5 jaar bezig in mijn eigen salon en had een groei nodig die wat sneller zou gaan.

Ik ben het coachingtraject ingegaan en man, wat heeft dit mij en mijn salon een boost gegeven! Judith geeft je de handvaten die je nodig hebt om verder te komen. Mijn omzet is sinds de coaching van Judith ten opzichte van het jaar ervoor met 78% gestegen! Enorm de moeite waard geweest! Dit doorzetten en hopelijk het aankomende jaar weer zo’n stijging.”

Studio ID – Mardy de Jong

Saloncoaching

Ik help en denk met je mee, waar nodig. Of dat nou gaat over je team, de saloninrichting of als stok achter de deur om jou in beweging te houden. Dit is hoe die saloncoaching er concreet uit ziet:

1e insalon-sessie

Ik kom bij jou in de salon, waar we sparren over jouw bedrijf. Hoe zit het met je klanten, je personeel, je huidige aanbod, dat soort onderwerpen. Tijdens deze eerste sessie deel ik direct de snelle verbetermogelijkheden die ik zie. Ook adviseer ik je over de uitbreidingen die goed zouden passen bij jou en je salon. De eerste acties en richtpunten komen in beeld.

w

Onbeperkte coaching

De weken daarna houden we contact. Jij gaat aan de slag, ik ben jouw stok achter de deur. Je mag me onbeperkt appen of mailen als je tussendoor een vraag hebt of juist iets leuks te delen hebt!

Maandelijkse calls

We bellen iedere maand een half uurtje om bij te praten. Hoe loopt het met de verbeteringen in je bedrijf? Wat zijn de reacties van je klanten of personeel? Hoe voelt het voor jou om op deze manier je salon te runnen?

2e en 3e sessie

De vervolgsessies van ongeveer anderhalf uur zijn in Ommen/Zwolle of via online. We bespreken hoe de veranderingen lopen, ik houd je scherp tijdens deze uitbreidingsfase en geef extra tips toegespitst op jouw situatie.

BONUS: Extra persoonlijkheidstest

Tijdens dit traject doe je een persoonlijkheidstest (t.w.v. € 157,-) die je meer inzicht geeft in jouw drijfveren, kwaliteiten en talenten. Daardoor krijg ik een beter beeld van wie jij bent als persoon en ondernemer. De uitkomst van deze test is gekoppeld aan een persoonlijk kleuradvies dat volledig past bij wie jij bent. Handig, want die perfect afgestemde kleuren kan je bijvoorbeeld gebruiken in je Personal & Business branding!

Praktische informatie

Duur:  het traject duurt 6 maanden (kan iets uitlopen)
Kosten:  Je betaalt 295 euro excl. BTW per maand, in totaal 6 maanden. Dit is inclusief de reiskosten en reistijd.

De insalon-sessie duurt 2 tot 2,5 uur; de vervolgsessies elk 1,5 uur.

Mail of bel me even als je interesse hebt, dan bespreken we jouw situatie en kijken we samen of dit traject bij je past.

Mijn contactgegevens

KvK: 08192325
BTW-nr: NL001661613B46
Privacy Statement
Algemene voorwaarden

Volg mij op Facebook!

Nieuwsbrief

Erkende opleider en aangesloten bij de Vereniging van Image Professionals

Het grootste geheim dat iedere colorist en haarstylist moet weten

Ontdek wat het belangrijkste element is van een haarkleuradvies. Dit e-book staat vol met tips & tricks die je direct kunt toepassen in de salon!

Privacy

Tag

Je ontvangt het gratis ebook in je mailbox!