colour stylist expert kleuranalyesetraining kleuranalyse colourlab kapperstraining kleurtraining colour stylist expert kleuranalyesetraining kleuranalyse colourlab kapperstraining kleurtraining

Over Judith

'Het mooiste aan mijn werk?

Bijdragen aan een beter zelfbeeld van vrouwen' 

Over Judith

'Het mooiste aan mijn werk?

Bijdragen aan een beter zelfbeeld van vrouwen'

'Judith de Ridder, oprichtster van Colourlab, neemt je mee in haar innovatieve wereld van imagestyling. Ze begrijpt als geen ander hoe je kunt laten zien wie je werkelijk bent en welke indruk je wilt achterlaten. Judith gelooft sterk in de kracht van kleur als een taal waarmee je je identiteit kunt uitdrukken en je gewenste uitstraling kunt vormgeven, zonder jezelf te verliezen. Wanneer je innerlijk en uiterlijk in harmonie zijn, bereik je je maximale potentieel.

Ze heeft honderden creatieve ondernemers in Nederland en België getraind in haar methodes. Daarnaast richt Judith zich vooral op vrouwen waarbij ze hen helpt om hun eigen unieke stijl te ontdekken. Dit leidt tot een groter gevoel van zelfvertrouwen, wat weer leidt tot betere prestaties in diverse aspecten van hun leven.'

Mijn verhaal

Ik kom uit een echt kappersgezin en runde tot 2018 -met veel passie en plezier- een eigen salon naast de barbershop van mijn broer. Hier liet ik vrouwen de beste versie van zichzelf zien, wat ervoor zorgde dat ze meer zelfvertrouwen kregen. Ik merkte toen, en nu nog steeds, dat vrouwen zichzelf niet leuk (genoeg) vinden. Zo zonde!

Door reuma moest ik op zoek naar alternatieven, want het werken in de salon is fysiek pittig. Ik ben Imagestyling opleidingen gaan volgen en wauw, wat een gave technieken zijn dit om vrouwen zichzelf nog mooier te laten voelen!  Het sloot naadloos aan op wat we in de salon al deden: vrouwen meer zelfvertrouwen geven.

Onverwachts vernieuwend

Tja, en dan is 1 plus 1… in dit geval misschien wel 3. Met wat aanpassingen lukte het me om de technieken van imagestyling te gebruiken in mijn salon. En dat leverde veel goede reacties op! Ik werd er zelf ook een betere kapper van. Ik kreeg meer klanten, zelfs van steeds verder weg, en per persoon rekenden ze ook meer af. Mijn omzet was nog nooit zo hoog geweest!  En toen pas daalde het besef in: Verrek, ik heb een fantastische methodes ontwikkeld!

In 2018 ben ik mij volledig gaan richten op Colourlab. Het afscheid nemen van de salon vond ik moeilijk, maar deze keuze is was wel een stuk beter voor mijn lijf. 

De ene dag geef ik een trainingen bij een mooie salon en de andere dag doe ik toffe zakelijke opdrachten of geef ik persoonlijke imageadviezen. En ik besef me nu: ik had geen betere keuze kunnen maken. 

Je kunt bij mij terecht voor: 

  • Live en online trainingen
  • DISC trainingen  
  • Kleur & stijladviezen
  • Imagetrajecten
  • Bedrijfssessies & workshops
  • Strategische projecten & advies voor salons


Wat anderen over Judith zeggen

"Zelfverzekerdheid zal toenemen"

Het “wij gevoel” staat bij Judith hoog in het vaandel, verbindend zijn. Zeer belangrijk in het coaching-/trainersvak! Ze geeft inzichten over hoe men beter kan performen, waardoor zelfverzekerdheid zal toenemen.

Ervaring Judith de Ridder Colourlab

Richard Koffijberg- Business Factory

"Inspirator & vakvrouw"

Judith is een inspirator en vakvrouw die kansen en mogelijkheden ziet en de uitdaging aangaat.

Ervaring Judith de Ridder Colourlab

Carla van den Puttelaar- Vakblad Kleur & Stijl

Meet Arya! 

Kom je voor een training of persoonlijk advies naar Ommen? Grote kans dat je Arya aantreft in mijn pand. Deze lieve Franse Waterhond is goed getraind én hypoallergeen. Maar heb je liever niet dat ze erbij is? Laat me dit dan even weten.