Imagestyling voor Kappers

Geef hun zelfvertrouwen een boost

Er gaat toch niets boven klanten die je salon verlaten met een grijns van oor tot oor op het gezicht? Zo trots op hoe ze eruit zien na een bezoekje aan jou. Ga een stapje verder en help je klanten aan een persoonlijke haarstijl waar ze echt blij van worden. Een stijl gebaseerd op hun stijlprofiel, gezichtsvorm, kleur en persoonlijkheid. Je consultatie aan het begin van het kappersbezoek wordt nooit meer hetzelfde als je imagestyling gaat gebruiken in je advies.

Een dag vol eyeopeners

Na deze training Imagestyling voor Kappers snap je waarom je bepaalde adviezen geeft. Je leert hoe je de trends steeds weer anders kunt ombuigen zodat ze beter bij je klanten passen. Ook herken je sneller de verschillende gezichtsvormen en kan je zelfverzekerd je advies onderbouwen. Aan het einde de training kijk je anders naar je klanten en naar jezelf! Je leert de basis van Imagestyling en ontvangt praktische tips die je direct toe kunt passen in de salon.

 

Testimonials

“Spannend (het imago spel) en leuk verteld (storytelling). Jammer dat het 1 dag was, I want more!”

Wella Educatie Team

“Echt een aanrader voor kappers voor meer advies en verkoop naar je klanten.”

Marcella Krijgh- Heads Academy

“Ik heb de training als inspiratie vol ervaren. Goed om te kijken wat nou echt bij jou als persoon past en vooral waar je blijer en mooier van wordt.”

Wella Educatie Team

Praktische informatie Insalontraining

  Duur:  11.00-17.00 uur
  Kosten:  €1.245,- voor 1 dag, 2 trainingsdagen €2.395,- (termijnbetaling mogelijk) NEW: Online Programma €995,-
  Locaties: Op locatie

  • Inclusief:   Face Shape Cards, Contrastwaardemeter, E-books, Adviesroutes en Imageconsult voor in de salon & certificaat.
  • Exclusief: btw en reiskosten
  • Maximaal 10 personen per training. Tijdens de training oefen je op elkaar, een model is niet nodig.

Je leert deze dag o.a. hoe je een contrast- en gezichtsvormanalyse uitvoert. Tevens ga jij je klant helpen met het vinden van haar unieke stijlmix. Perfect voor mooie arrangementen in de salon! Ik geef je businesstips en veel inspiratie hoe je het geleerde kan toepassen in de salon.

Je kan zelf kiezen voor 1 of 2 trainingsdagen. Wat is het verschil?

Bij 1 trainingsdag behandelen we 2 modules naar keuze. Na deze training begeleid ik jou en je team nog 1 week om het geleerde succesvol toe te passen in de salon. Investering €1.245,-

Bij 2 trainingsdagen behandelen we alle 4 modules en begeleid ik jou en je team 4 weken om het geleerde succesvol toe te passen in de salon. Investering € 2.395,-

Tip! Heb je een klein team? Je mag deze training ook boeken met meerdere salons. Of informeer naar het online programma van deze training!

Meer weten? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

NEW: online programma Imagestyling

In je eigen tijd deze training volgen. Waar en wanneer het jou uitkomt. Dit programma bestaat uit 4 krachtige modules. Met duidelijke video’s, alle bonussen, presentaties en werkboeken, haal jij het maximale uit deze training! 

Voor zowel zzp’ers als voor salons met een team. Wat fijn is: je hebt een jaar toegang tot het programma! En in de live Q&A’s kan jij al je vragen stellen aan mij en je medecursisten.

Meer weten over het online programma? Klik dan op onderstaande button voor een gratis adviesgesprek.