'Laat vrouwen mooier voelen' 

met de juiste klantadviezen'  

Waarom imagestyling? 

colourlab imagestyling klantbeleving

Klantbeleving

De consultatie aan het begin van de afspraak wordt nooit meer hetzelfde. Verras je klanten met nieuwe skills en laat zien wat je in huis hebt.

imagestyling Judith de Ridder Colourlab

Klantenbinding

Klanten die superhappy zijn blijven terugkomen in je salon. En dat niet alleen: ze vertellen anderen ook over jouw nieuwe & unieke inzichten na deze training.
adviseren imagestyling omzet

Je omzet stijgt

Met de juiste adviezen zal je klant meer besteden per bezoek. Meer omzet, zonder dat je daar harder voor hoeft te werken.
imagestyling Judith de Ridder Colourlab

'Het totaalplaatje perfect bij je klant laten aansluiten'

In 2009 opende ik mijn eigen salon: Ladies Only. Deze ging pas echt groeien toen ik mijn imagestyling methodes ging toepassen op de werkvloer. En wat een enthousiaste reacties van klanten leverde het op! Ik werd er niet alleen een betere kapper van, ik kreeg ook meer klanten. Zelfs van steeds verder weg en per persoon rekenden ze ook nog eens meer af. Mijn omzet was nog nooit zo hoog geweest. Dat gun ik jou ook! Ik deel daarom graag mijn praktische methodes met jou. 


Als je wil leren hoe je het totaalplaatje perfect bij je klant laat aansluiten, is de training Imagestyling voor Kappers op jouw lijf geschreven. Ontdek welke impact contrast, face shape en persoonlijke stijlmix heeft op de haarstijl van jouw klant! 

Na deze unieke training onderbouw je jouw persoonlijke advies nog steviger. Er is een online en een live-variant.

Judith de Ridder- Eigenaar Colourlab 

JA IK WIL STARTEN 


review imagestyling voor kappers colourlab

"Ik heb de online training 'Imagestyling voor Kappers' aangeschaft, sinds een tijdje werken we ermee in de salon. We hebben hiermee extra tools in handen om ons advies beter te kunnen onderbouwen. Het is ook fijn om online contact te hebben met Judith, ze brengt me op leuke ideeën. We zijn nog lang niet uitgeleerd! Thanks Judith. "

Dana Rijskamp-Kapsalon Gre Rijskamp

De training bestaat uit vier krachtige modules 

colourlab imagestyling online contrast

Module 1: Contrast

Wat is de impact van contrast? Hoe herken jij de verschillende contrasttypes, welke haarkleur past daarbij en wat is de invloed van contrast op uitstraling? Je leert werken met de contrastwaardemeter en een contrastanalyse uitvoeren. Ook ga je leren hoe je contrast kan toepassen in je adviesgesprek. Na deze module kan je contrast direct toepassen bij iedere kleurbehandeling in de salon!

imagestyling Judith de Ridder Colourlab Face Shape

Module 2: Face Shapes

Welke Face Shapes zijn er en hoe herken je deze? Wat zijn de do’s & don'ts bij de gezichtsvormen en hoe kan je met kleur en vorm gezichtsvormen shapen? Je leert werken met de Face Shape Cards en hoe je de juiste gezichtsvorm bepaalt bij jouw klant. Met deze kennis adviseer je jouw klant over de perfecte haarkleur én kapsel die past bij haar gezichtsvorm.

Blond De Perfecte Blondtint demo kleuranalysse

Module 3: Stijltypes

Hoe zorg je ervoor dat je het totaalplaatje laat aansluiten bij jouw klant? Welke stijlen zijn er en hoe vertaal je dat naar haar en eventueel make-up? Jij leert welke stijltypes er zijn en hoe je jouw klant kunt helpen met het vinden van haar unieke stijlmix. Na deze module kan jij een stijlprofiel maken van jouw klant en leer je de vertaalslag maken naar de haarkleur, vorm en styling. 


imagestyling Judith de Ridder Colourlab

Module 4: Imageconsult in de salon

Het geleerde succesvol toepassen in de praktijk, hoe pak je dat aan? In deze module leer je hoe je een imageconsult geeft aan je klant. Het script gaat jou helpen om de juiste vragen te stellen, zodat jij je klant optimaal kunt adviseren. Ook ontvang je businesstips, handige adviesroutes en succesvolle voorbeelden ter inspiratie voor jouw eigen arrangementen.

Ervaringen  

“Wij hebben de training als inspiratievol ervaren. Goed om te kijken wat nou echt bij jou als persoon past en vooral waar je blijer en mooier van wordt.”

imagestyling training review
Wella Education Team NL

"Judith laat je op een andere manier naar je klant & kleur kijken.
Ze motiveert je met haar enthousiasme & bruikbare tips.
Door haar eigen jarenlange ervaring geeft ze zinvolle tips en laat ze je weer vol enthousiasme met hernieuwde energie naar je eigen salon kijken."

review colourlab imagestyling voor kappers
Natascha Moerbeek -'t Haerhuys 

"De cursus Imagestyling was superleuk en leerzaam. Veel valt op z’n plek en kan ik nu samen koppelen en gebruiken in mijn adviezen naar klanten.
Ik kan mijn klanten meenemen in wat ik heb geleerd en het geeft me nieuwe inspiratie.
Ik ga in de toekomst nog een cursus te volgen.


Ook de communicatie met Judith was heel fijn, ik heb een 1:1 coach sessie gehad waarin zij mij enorm inspireerde!'

Review colourlab judith de ridder imagestyling
Thirza Comenencia-

Naturel enzo 

"Vandaag begonnen met de online cursus Imagestyling. Echt eerlijk waar, ik beleef er veel plezier aan en vind het heel leuk en het is heel duidelijk om te volgen. Ervaren of niet, hier kunnen veel kappers echt een heleboel van leren. Het is het echt waard.  Zeker niet de laatste training!"

Review colourlab judith de ridder imagestyling
Britt Daniëls 
Ervaring Judith de Ridder Colourlab

Judith van Colourlab kwam net op het juiste moment op mijn pad. Ik wilde graag op een andere manier werken in de salon, maar wist niet goed hoe ik dat moest aanpakken. Dit was precies wat ik nodig had!


Ik was eerst even aan het twijfelen over de investering, maar het is het zeker dubbel en dwars waard. Het heeft me zoveel gebracht. Je komt erachter wat je klant nou eigenlijk écht wil. Echt een aanrader. Bedankt Judith!

Tim van Helden- Coiffure Tim

Overtuigd? Start direct!

MEEST GEKOZEN

Online training

€495,- 

(incl lespakket, excl. btw) 

 • 1 Jaar toegang tot de online academie.
 • 4 Krachtige modules met duidelijke video's
 • Inclusief prachtig lespakket t.w.v. €150,-
 • Op jouw tempo, waar en wanneer het jou uitkomt
 • BONUS: Coaching via besloten community
 • BONUS: Toegang tot de exclusieve live lessen
 • BONUS: te volgen via handige app 
 • BONUS: inspirerende e-books
 • Inclusief certificaat
 • Termijnbetaling mogelijk

INSALONTRAINING

Insalontraining

€1.395,-

(Excl. btw & reiskosten)

 • Training in jouw salon
 • 2 Modules: Contrast & Face Shapes
 • Persoonlijke aandacht
 • Geen modellen nodig
 • T/m ± 10 personen
 • Inclusief teamcertificaat
 • Termijnbetaling mogelijk
 • BONUS 1: de Colourlab contrastwaardemeter
 • BONUS 2: de Colourlab Face Shape Cards