Laat je omzet stijgen

'Zonder fysiek meer uren te werken'

Laat je omzet stijgen

'Zonder fysiek meer uren te werken'

Waarom imagestyling in je salon?

colourlab imagestyling klantbeleving

Onderscheidend

Doe het anders dan andere salon en verras je klanten met nieuwe skills. Jouw adviesgesprek geeft ze nieuwe inzichten en zelfvertrouwen.

imagestyling Judith de Ridder Colourlab

Klantenbinding

Een goed advies maakt klanten supperhappy. En die blijven terugkomen in je salon. En dat niet alleen: ze vertellen anderen ook over jouw unieke manier van persoonlijk adviseren. 
adviseren imagestyling omzet

Je omzet stijgt

Met de juiste adviezen zal je klant meer besteden per bezoek. Meer omzet, zonder dat je daar harder voor hoeft te werken. Wie wil dat nou niet?!

Wat is imagestyling?

Imagestyling betekent: op zoek gaan naar iemands stijl gebaseerd op vorm, kleur en persoonlijkheid. Als haarstylist ben je de hele dag bezig met kleur en vorm, maar vaak iets minder met persoonlijkheid. Terwijl dit onmisbaar is! Want door het kapsel en haarkleur van je klant op haar persoonlijke stijl en persoonlijkheid, krijg je klanten die écht superhappy zijn. Deze cursus bevat handige salontools, waarmee je merkt dat het geven van advies veel makkelijker verloopt. Ik leer je welke doeltreffende vragen je kunt stellen om snel tot de kern van iemands wensen te komen, want ik ben van mening dat een goed advies niet lang hoeft te duren en in iedere planning past!


Door deze kennis toe te passen in je salon, zul je een toename van je omzet ervaren. Hoe ik dat weet? Omdat ik dit met succes heb toegepast in onze eigen salon, wat resulteerde in een verdubbeling van de winst in slechts anderhalf jaar. In deze cursus delen ik graag mijn strategieën met jou.


Na deze cursus ga jij anders kijken naar je klant, geef jij superzelfverzekerd en beknopt kleur-en kapseladvies en deel ik businesstips met je om de kennis succesvol toe te passen in de praktijk. Verhoog je omzet met de juiste adviezen, zonder dat je fysiek meer uren hoeft te draaien!

Ben je klaar om een onderscheidend concept voor je salon te creëren en je te onderscheiden van anderen?

Overtuigd? Start direct!

GEHEEL ONLINE

Online training

495,- 

(incl lespakket, excl. btw) 


 • Volg de training op je eigen tempo
 • 4 Krachtige modules met duidelijke video's
 • 1 Jaar toegang tot de online Colourlab Club waar je alle lessen volgen en je vragen kunt stellen.
 • Inclusief prachtig lespakket
 • Coaching via besloten community
 • Te volgen via superhandige app
 • Inclusief certificaat
 • Termijnbetaling mogelijk

MEEST GEKOZEN 

Privé Training

995,-

In Ommen, dagtraining

(Incl lesmateriaal, excl. btw)

 • Op de prachtige trainingslocatie in Ommen, op een datum naar keuze
 • Compleet verzorgde training
 • Het geleerde direct toepassen in de salon
 • Lespakket
 • 1:1 Persoonlijke aandacht
 • Inclusief certificaat
 • Inclusief heerlijke lunch
 • Kom je met 2 personen? Dan ontvang je €200,00 korting p.p.
 • BONUS : 1 jaar toegang tot de online cursus waar je alle lessen volgen en je vragen kunt stellen (waarde €495)

SPECIAAL VOOR TEAMS

Team Training

1.495,-

In jouw salon

(excl btw & reiskosten

 • Afgestemd op jouw salon en team
 • Bij jou in de salon
 • Compleet verzorgde training
 • Het geleerde direct toepassen in de salon
 • Persoonlijke aandacht
 • Lespakket & materialen
 • Inclusief teamcertificaat
 • Strategische Business sessie (waarde €197,-)
 • BONUS : 1 jaar toegang tot de online cursus waar je alle lessen volgen en je vragen kunt stellen (waarde €495)
Ervaring Judith de Ridder Colourlab

Judith van Colourlab kwam net op het juiste moment op mijn pad. Ik wilde graag op een andere manier werken in de salon, maar wist niet goed hoe ik dat moest aanpakken. Dit was precies wat ik nodig had!


Ik was eerst even aan het twijfelen over de investering, maar het is het zeker dubbel en dwars waard. Het heeft me zoveel gebracht. Je komt erachter wat je klant nou eigenlijk écht wil. Echt een aanrader. Bedankt Judith!

Tim van Helden- Coiffure Tim

De cursus bestaat uit vier krachtige modules 

colourlab imagestyling online contrast

Module 1: Contrast

Wat is de impact van contrast? Hoe herken jij de verschillende contrasttypes, welke haarkleur past daarbij en wat is de invloed van contrast op uitstraling? Je leert werken met de contrastwaardemeter en een contrastanalyse uitvoeren. Ook ga je leren hoe je contrast kan toepassen in je adviesgesprek. Na deze module kan je contrast direct toepassen bij iedere kleurbehandeling in de salon! Een hele krachtige manier van adviseren die past in iedere planning.

imagestyling Judith de Ridder Colourlab Face Shape

Module 2: Face Shapes

Welke Face Shapes zijn er en hoe herken je deze? Wat zijn de do’s & don'ts bij de gezichtsvormen en hoe kan je met kleur en vorm gezichtsvormen shapen? Je leert werken met de Face Shape Cards en hoe je de juiste gezichtsvorm bepaalt bij jouw klant. Met deze kennis adviseer je jouw klant over de perfecte haarkleur én kapsel die past bij haar gezichtsvorm.

Blond De Perfecte Blondtint demo kleuranalysse

Module 3: Stijltypes

Hoe zorg je ervoor dat je het totaalplaatje laat aansluiten bij jouw klant? Welke stijlen zijn er en hoe vertaal je dat naar haar en eventueel make-up? Jij leert welke stijltypes er zijn en hoe je jouw klant kunt helpen met het vinden van haar unieke stijlmix. Na deze module kan jij een stijlprofiel maken van jouw klant en leer je de vertaalslag maken naar de haarkleur, vorm en styling. 


imagestyling Judith de Ridder Colourlab

Module 4: Imageconsult in de salon

Het geleerde succesvol toepassen in de praktijk, hoe pak je dat aan? In deze module leer je hoe je een imageconsult geeft aan je klant. Het script gaat jou helpen om de juiste vragen te stellen, zodat jij je klant optimaal kunt adviseren. Ook ontvang je businesstips, handige adviesroutes en succesvolle voorbeelden ter inspiratie voor jouw eigen arrangementen.

IK WIL STARTEN! 

Ervaringen  

"Judith laat je op een andere manier naar je klant & kleur kijken.
Ze motiveert je met haar enthousiasme & bruikbare tips.
Door haar eigen jarenlange ervaring geeft ze zinvolle tips en laat ze je weer vol enthousiasme met hernieuwde energie naar je eigen salon kijken."

review colourlab imagestyling voor kappers
Natascha Moerbeek -'t Haerhuys 

“Wij hebben de training als inspiratievol ervaren. Goed om te kijken wat nou echt bij jou als persoon past en vooral waar je blijer en mooier van wordt.”

imagestyling training review
Wella Education Team NL

"De cursus Imagestyling was superleuk en leerzaam. Veel valt op z’n plek en kan ik nu samen koppelen en gebruiken in mijn adviezen naar klanten.
Ik kan mijn klanten meenemen in wat ik heb geleerd en het geeft me nieuwe inspiratie.
Ik ga in de toekomst nog een cursus te volgen.


Ook de communicatie met Judith was heel fijn, ik heb een 1:1 coach sessie gehad waarin zij mij enorm inspireerde!'

Review colourlab judith de ridder imagestyling
Thirza Comenencia-

Naturel enzo 

"Vandaag begonnen met de online cursus Imagestyling. Echt eerlijk waar, ik beleef er veel plezier aan en vind het heel leuk en het is heel duidelijk om te volgen. Ervaren of niet, hier kunnen veel kappers echt een heleboel van leren. Het is het echt waard.  Zeker niet de laatste training!"

Review colourlab judith de ridder imagestyling
Britt Daniëls 
review imagestyling voor kappers colourlab

"Ik heb de online training 'Imagestyling voor Kappers' aangeschaft, sinds een tijdje werken we ermee in de salon. We hebben hiermee extra tools in handen om ons advies beter te kunnen onderbouwen. Het is ook fijn om online contact te hebben met Judith, ze brengt me op leuke ideeën. We zijn nog lang niet uitgeleerd! Thanks Judith. "

Dana Rijskamp-Kapsalon Gre Rijskamp