'Become a Colour Expert'

Ben jij een echte kleurfanaat en wil je nog meer uit je kleuranalyse halen? Dan is deze kleuropleiding zeker iets voor jou.

Word de specialist in kleuranalyses

1:1 Coaching 

Tijdens deze opleiding ontvang je exclusieve 1:1 en onbeperkt coaching van mij. Stel al je vragen en haal het maximale de opleiding.

Hoe geef je een workshop?

Ik leer je tijdens deze opleiding hoe jij een succesvolle workshop organiseert voor (kleine) groepen.

Superpraktisch

Met deze methode leer ik je persoonlijk kleuranalyses geven maar ook hoe je dit succesvol voor groepjes organiseert. Superpraktisch dus!

Deze opleiding is niet alleen een supertoevoeging aan je bedrijf, maar ook ideaal om zelf workshops te geven!

Leer hoe je de kracht van kleur inzet om de uitstraling van je klant te versterken. Tijdens deze opleiding van 8 weken word jij dé expert die complete kleuranalyses geeft.
Investering: 3.100 EURO

COLOUR EXPERT: kleuranalyses voor professionals

Leer hoe je de kracht van kleur inzet om de uitstraling van je klant te versterken. Tijdens deze opleiding leer je hoe je na de praktische kleuranalyse je klant kan adviseren over de juiste kleding-, haar- en make-upkleuren. Deze methode is perfect voor het geven van workshops en kleuranalyses.


Dit is alles wat je krijgt:

  • Drie live praktijkdagen in Ommen . Ik regel de modellen voor je  (2.085 EUR)
  • Acht weken 1-op-1 onbeperkte coaching (1.095 EUR)
  • Startpakket met o.a. 10 handgemaakte kleuranalysekragen, kleurwaaiers en meer' (1495 EUR)
  • BONUS: een Persoonlijke Business Strategie Sessie (495 EUR)
  • BONUS: kant-en-klare workshop voor klanten (197 EURO)


Ontdekken of deze opleiding bij je past? Plan dan een gratis adviesgesprek met mij in. Ik help je graag!

Uiteraard leer je tijdens deze opleiding de theorie én de praktijk van kleuranalyses, maar ik ga graag een stapje verder...

 Want hoe organiseer je een succesvolle workshop voor groepen? Hoe laat je jouw klanten zien hoe ze het kleuradvies in de praktijk kunnen brengen? En welke e-mails en vragenlijsten kan je het beste gebruiken voor je klanten? Ik neem je mee in deze zakelijke kant, deel mijn ervaringen met jou en leer jou hoe je succesvol jouw eigen workshop kunt lanceren. 


Heb je tussentijds vragen of loop je vast oefenen op de modellen? Of wil je sparren over hoe we dit toe kunnen passen in jouw bedrijf en aanbod? Ik help je graag! Je mag mij onbeperkt appen met jouw vragen en ik help je waar nodig. Ik ben jouw persoonlijke kleurcoach. 

Reviews van cursisten:

"Dankzij de opleiding Colour Expert kan ik mijn klanten nog beter uitleggen waarom bepaalde kleuren juist beter staan en wat het effect is als je de juiste kleuren draagt in kleding, haar & make-up. Judith geeft haar trainingen/opleiding altijd met veel enthousiasme en gedrevenheid. Ze is er voor je, helpt je eerlijk en oprecht. Als je het niet meer snapt/weet, motiveert Judith je weer om door te zetten en focus te houden. Als je meer uit jouw adviesgesprek & kleuringen wilt halen zijn alle trainingen van Colourlab een aanrader & eigenlijk een must in de beautybranche."

Natascha Moerbeek- 't Haerhuys

“Dat jij zoveel voor je cursisten doet maakt je zo uniek!

Ik had dit nooit allemaal in de praktijk gebracht als jij mij niet had aangespoord! Super bedankt.”

Mariëtte van Wijngaarden- Haarsalon Mariëtte

"In deze opleiding kwam alles samen op kleurgebied. Een echte eye- opener.
Ben nu echt veel bewuster wat kleur voor iemand kan doen en kan het in mijn adviezen ook onderbouwen.En het is ook echt superleuk om te zien wat kleur voor iemand kan doen. Vrouwen laten stralen, daar doen we het toch voor."

Corry- Color and Hair Studio Solo

Praktische informatie:

kleurexpert kleuranalysetraining colourlab colour stylist

1. Voor wie?

Voor saloneigenaren die de basis kleuranalysetraining 'Colour Stylist hebben afgerond of kennis hebben van het analyseren in koel/warm/gecombineerd.
kleurexpert kleuranalysetraining colourlab colour stylist

2. Trainingslocatie

De locatie van de 3 praktijkdagen zijn op in de trainingsruimte van Colourlab in Ommen. In overleg kan het ook op locatie. 
kleurexpert kleuranalysetraining colourlab colour stylist

3. Praktijkdagen

De praktijkdagen zijn van 10.30- ± 16.30 uur. Inclusief een heerlijke lunch!

kleurexpert kleuranalysetraining colourlab colour stylist

4. Inclusief alle materialen

De opleiding is inclusief alle materialen om de kleuranalyses uit te oefenen en lesmateriaal t.w.v € 1.495,- 
kleurexpert kleuranalysetraining colourlab colour stylist

4. Persoonlijke begeleiding

Je gaat direct aan de slag met de kleuranalyses. Uiteraard leer je hoe de methode werkt tijdens de 3 praktijkdagen (verdeeld over ± 7 à 8  weken), maar tussendoor krijg je ook huiswerk om in je salon of thuis te oefenen. Heb je tussentijds vragen of loop je vast met het huiswerk? Ik help je graag! Je mag mij onbeperkt appen met jouw vragen en ik help je waar nodig.

kleurexpert kleuranalysetraining colourlab colour stylist

5. Flexibele startdata

Wat uniek is aan de trainingen bij Colourlab: jij bepaalt wanneer je start met je training. Als saloneigenaar is je planning al vol genoeg. Wij plannen samen de praktijkdagen. Doordat de groepjes uit maximaal 3 personen bestaan, is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding. 

Zo verdien jij jouw investering in deze opleiding in no-time terug:

Upsell kleurproducten

Jouw klanten worden mega enthousiast van een kleuranalyse! Mijn ervaring is dat ze daarna ook heel graag jouw kleurenwaaier, make-up en eventueel kleding/sieraden meenemen. 


Omdat je met dit systeem complete en snelle kleuranalyses kunt geven, is dit een echte omzetmaker.

null

Rekenvoorbeeld van de workshop

Die ene leuke klant wil met haar vriendinnengroep een Kleur Workshop bij jou volgen. Deze 4 dames betalen elk € 85,- voor de workshop. Na afloop kopen ze allemaal de kleurenwaaier van €37,50. Dat is voor 1 workshop € 490,-. Als je 6 van dit soort workshops geeft, heb jij de investering in deze opleiding al ruimschoots terugverdiend. En dan heb ik nog niet eens de lipstick en overige make-up meegerekend die ze in de juiste kleuren willen kopen!

"COLOURS ARE THE SMILES OF NATURE"

LEIGH HUNT