Trainingen

Je wil iets nieuws leren en jezelf verdiepen in je vak. Zodat je jouw klanten eens iets anders aan kan bieden.

En de kans is groot dat je daarmee ook nog eens je omzet laat stijgen, toch weer mooi meegenomen.

Welke training past het best bij wat je nu zoekt?

Nieuw: online trainingen Imagestyling & Colour Stylist!

Imagestyling voor Kappers

Je wil je klanten beter adviseren over een kapsel waarbij ze zich goed voelen. Waar ze zelfs trots op zijn. Als je wil leren hoe je het totaalplaatje perfect bij je klant laat aansluiten, is de training Imagestyling voor Kappers op jouw lijf geschreven.

Leer hoe je verschillende gezichtsvormen, contrasttype, stijlmix en kleur en persoonlijkheid vertaalt naar een haarstijl waar je klanten zich goed bij voelen.

Na deze unieke training onderbouw je jouw persoonlijke advies nog steviger. En met de juiste adviezen, zal je klant meer besteden per bezoek. Dat betekent, meer omzet zonder dat jij daar harder voor hoeft te werken.

Colour Stylist

Je weet ergens wel dat je meer uit je kleuradviezen kan halen. Maar hoe? Dan is de training Colour Stylist perfect om te volgen én de volgende dag direct toe te passen in je salon.

Verras je klanten met je nieuwe skills en laat ze ervaren welke haarkleur het mooiste staat. Je zal merken dat het onderbouwen van je advies een stuk makkelijker gaat.

Leer hoe je haar- en make-upkleuren afstemt op de huidtoon, oogkleur en persoonlijke kenmerken. Na deze eendaagse training kan je een kleuranalyse geven over koele en warme kleuren.

Colour Stylist Expert

Ben jij een echte kleurfanaat en wil je nog meer uit je kleuranalyse halen? Dan is deze vervolgtraining op Colour Stylist zeker iets voor jou.

Niet alleen een supertoevoeging aan je salon, maar ook ideaal om zelf workshops te geven!

Leer hoe je de kracht van kleur inzet om de uitstraling van je klant te versterken. Tijdens deze training van 3 praktijkdagen (verdeeld over ± 6 weken) word jij dé expert die een snelle maar complete kleuranalyse geeft.

Eerstvolgende trainingen

Imagestyling voor kappers

Geen Evenementen

Colour Stylist

Geen Evenementen

Colour Stylist Expert

Geen Evenementen

Het grootste geheim dat iedere colorist en haarstylist moet weten

Ontdek wat het belangrijkste element is van een haarkleuradvies. Dit e-book staat vol met tips & tricks die je direct kunt toepassen in de salon!