colour stylist expert kleuranalyesetraining kleuranalyse colourlab kapperstraining kleurtraining colour stylist expert kleuranalyesetraining kleuranalyse colourlab kapperstraining kleurtraining

Over Judith
 

colour stylist expert kleuranalyesetraining kleuranalyse colourlab kapperstraining kleurtraining

'Het mooiste aan mijn werk?

Bijdragen aan een beter zelfbeeld van vrouwen'

Met mijn trainingen help ik kappers met het geven van de krachtige persoonlijke adviezen, waardoor vrouwen een beter zelfbeeld krijgen waarmee jij je als saloneigenaar echt onderscheid. En met de persoonlijke adviezen ontdekken vrouwen hoe ze de beste versie van zichzelf laten zien. Het bijdragen aan een beter zelfbeeld van vrouwen is een missie van mij en dat maakt mij werk zo ontzettend tof!

Ik kom uit een echt kappersgezin  en ik heb zelf tot 2018 een kapsalon gerund: Ladies Only. Hier liet ik vrouwen de beste versie van zichzelf zien, wat ervoor zorgde dat ze meer zelfvertrouwen kregen. Ik merkte toen, en nu nog steeds, dat vrouwen zichzelf niet leuk (genoeg) vinden. Zo zonde!

Door reuma moest ik op zoek naar alternatieven, want het werken in de salon is fysiek pittig. Ik ben Imagestyling opleidingen gaan volgen en wauw, wat een gave technieken zijn dit om vrouwen zichzelf nog mooier te laten voelen!  Het sloot naadloos aan op wat we in de salon al deden: vrouwen meer zelfvertrouwen geven.

Onverwachts vernieuwend

Tja, en dan is 1 plus 1… in dit geval misschien wel 3. Met wat aanpassingen lukte het me om de technieken van imagestyling te gebruiken in mijn salon. En dat leverde veel goede reacties op! Ik werd er zelf ook een betere kapper van. Ik kreeg meer klanten, zelfs van steeds verder weg, en per persoon rekenden ze ook meer af. Mijn omzet was nog nooit zo hoog geweest!  En toen pas daalde het besef in: Verrek, ik heb een fantastische methode ontwikkeld!

In 2018 is de salon overgenomen en ben ik mij volledig gaan richten op Colourlab. Colourlab is inmiddels een begrip in de kappersbranche en ik sta regelmatig op podia van grote bedrijven uit de wereld. De ene dag geef ik een live training bij een mooie salon en de andere dag begeleid ik cursisten in mijn online academie. En ik besef me nu: ik had geen betere keuze kunnen maken.

Je kunt bij mij terecht voor: 

  • Online trainingen 
  • Trainingen op locatie 
  • Kleur & stijladviezen
  • Workshops (ook voor bedrijven)
  • Haarkleur & Make-up advies


Judith de Ridder neemt je mee in de innovatieve wereld van imagestyling en kleuranalyses voor het kappersvak. Haar eigen ontwikkelde salonmethodes worden inmiddels door honderden kappers door heel Nederland en België gebruikt. Judith weet als geen ander hoe je een salon laat groeien door de klant centraal te stellen. Hoe je dit doet leer je in haar trainingen en in haar saloncoachingtrajecten.

Wat anderen over Judith zeggen

"Zelfverzekerdheid zal toenemen"

Het “wij gevoel” staat bij Judith hoog in het vaandel, verbindend zijn. Zeer belangrijk in het coaching-/trainersvak! Ze geeft inzichten over hoe men beter kan performen, waardoor zelfverzekerdheid zal toenemen.

Ervaring Judith de Ridder Colourlab

Richard Koffijberg- Business Factory

"Inspirator & vakvrouw"

Judith is een inspirator en vakvrouw die kansen en mogelijkheden ziet en de uitdaging aangaat.

Ervaring Judith de Ridder Colourlab

Carla van den Puttelaar- Vakblad Kleur & Stijl

Meet Arya! 

Kom je voor een training of persoonlijk advies naar Ommen? Grote kans dat je Arya aantreft in mijn pand. Deze lieve Franse Waterhond is goed getraind én hypoallergeen. Maar heb je liever niet dat ze erbij is? Laat me dit dan even weten.