imagestyling Judith de Ridder Colourlab

Over Judith de Ridder

'Laten we bijdragen aan een beter zelfbeeld van vrouwen'

imagestyling Judith de Ridder Colourlab

Over Judith de Ridder

'Laten we bijdragen aan een beter zelfbeeld van vrouwen'

Missie


In 2009 opende ik mijn eigen kapsalon: Ladies Only. Een salon waarin ik vrouwen het beste in zichzelf liet zien en ze een boost voor hun zelfvertrouwen gaf. Daar raakte ik een belangrijke snaar, want wat merkte ik toch vaak dat vrouwen zichzelf niet leuk (genoeg) vinden. Zo zonde. Ik geloof dat het essentieel is om je mooi te voelen als vrouw. Omdat dit impact heeft op je zelfbeeld, op je uitstraling en houding. En daardor impact op je omgeving. Als haarstylist heb jij niet alleen de skills om vrouwen mooier te maken, maar ook om bij te dragen aan een beter zelfbeeld. Ze  zelfvertrouwen geven. Dat is jouw superpower! 

Door imagestyling toe te passen in de salon kon ik vrouwen nog beter helpen. Wat een enthousiaste reacties leverde dat op! Ik werd er zelf ook simpelweg een betere kapper van. En toen pas daalde het besef in: Verrek, ik heb fantastische methodes ontwikkeld!  

Deze methodes deel ik graag met andere kappers. Met jou. Ik heb praktische imagestyling trainingen ontwikkeld, speciaal voor kappers. Zodat wij samen vrouwen kunnen laten zien hoe mooi ze zijn. Wat anderen over Judith zeggen

"Zelfverzekerdheid zal toenemen"

Het “wij gevoel” staat bij Judith hoog in het vaandel, verbindend zijn. Zeer belangrijk in het coaching-/trainersvak! Ze geeft inzichten over hoe men beter kan performen, waardoor zelfverzekerdheid zal toenemen.

Ervaring Judith de Ridder Colourlab

Richard Koffijberg- Business Factory

"Inspirator & vakvrouw"

Judith is een inspirator en vakvrouw die kansen en mogelijkheden ziet en de uitdaging aangaat.

Ervaring Judith de Ridder Colourlab

Carla van den Puttelaar- Vakblad Kleur & Stijl

arrow_drop_up arrow_drop_down