Kant en klare tekst jouw 'Blond Arrangement'
01 juni 2022 
in Kleur

Kant en klare tekst jouw 'Blond Arrangement'

Misschien heb jij onlangs mijn blog gelezen met ‘8 stappen voor een Blond Arrangement in jouw salon’ en ben je nu enthousiast over zo’n arrangement! Maar het moet nog wel even wervend op je site en social media. En een tekst bedenken, daar heb je helemaal geen tijd voor als saloneigenaar. Ik snap dat! Dus, ik heb een kant-en-klare tekst voor je. Deze kan zo ‘copy-paste’ op je eigen site.

Wat ik ervoor terug wil? Helemaal niets. Alhoewel, ik vind het leuk als je mij laat weten hoe het gaat met je Blond Arrangement! Enne, taggen mag natuurlijk altijd.

Pas de tekst gerust aan zodat het helemaal klopt bij jouw salon. NB: de tekst tussen haakjes niet overnemen, dit zijn slechts suggesties.

‘Blond Arrangement’ of ‘ Perfect Blonde’ (of een andere naam)

Je hebt zin in een nieuwe look. Maar hoe weet je welke blonde kleur bij jou past? Misschien ben je brunette en wil je niet té blond? En welke kleur staat eigenlijk het mooist bij jouw huid? Allemaal vragen die wij voor je gaan beantwoorden, zodat jij die blonde haarkleur krijgt die perfect bij jou past!

 Boek nu dit speciale ‘Blond Arrangement’ in onze salon. Je ontvangt bij aankomst een heerlijke kop thee of koffie en we nemen de tijd om jouw wensen te bespreken.

Dit arrangement is inclusief:

  • Persoonlijk haarkleuradvies (Ben je bekend met kleuranalyses en/of contrastanalyses? Geef dit dan ook aan!)
  • Op maat product/verzorgingsadviesadvies (Tip: je kan evt een verzorgingsset in de prijs berekenen. Of een salontreatment. Hoe meer mensen ‘krijgen’, hoe beter! En je weet zeker dat ze de juiste verzorging gebruiken voor een betere houdbaarheid.)
  • Hoofdhuidmassage
  • Highlights/balayage enz (welke techniek je ook maar gebruikt)
  • Toner/Glossbehandeling (Leg ook evt heel kort uit wat dit is. Bv: een toner zorgt voor een perfecte blondtint die bij jou past.)
  • Knipbehandeling
  • Stylen van het haar inclusief stylingtips
  • Goodiebag met proefjes of producten
  • Enz….Voeg toe of haal weg wat voor jou van toepassing is!

 Prijs normaal € ….                  Arrangements prijs €

 Zorg voor een duidelijke button op je site met de tekst ‘JA DIT WIL IK’ om direct online een afspraak te maken voor dit arrangement.

Wat waren de 8 stappen van het Blond Arrangement ook alweer? Lees dan deze blog nog even door of je alle tips hebt toegepast.

Nog een allerlaatste tip: na de zomer lanceer ik de online training 'All About Contrast'! Superinteressant als jij veel blondkleuringen maakt in de salon. Wil jij hiervan op de hoogte gehouden worden? Stuur me dan een mailtje, dan zorg ik dat je als eerste op de hoogte wordt gebracht. Vergroot je contrastkennis en geef direct beter (haar)kleuradvies!

Groetjes,

Judith

 

 

Over de schrijver
Judith de Ridder van Colourlab helpt kappers meer winst uit persoonlijk advies te halen. Judith geeft (online en live) trainingen aan haarstylisten en saloneigenaren. Met haar praktische #hoedan-insteek ontwikkelde zij succesvolle methodes om imagestyling dagelijks toe te passen in de salon.
Reactie plaatsen